Nagy Gergő 2022-10-11
windex folyadékhűtők

Napjainkban, amikor egyre nagyobb hangsúly kerül a környezetkímélő technológiákra, az erőforrásokkal történő takarékoskodásra, illetve a megújuló energiaforrásokra, egyre többen fordulnak a hőszivattyús megoldások felé.

A hőszivattyús technológia egyik legnagyobb előnye, hogy nagymértékben támaszkodik a környezeti energiára; ez azt jelenti, hogy típusától függően hőenergiát nyer ki a környező levegőből, talajból vagy vízből.

Hogy ezt az új, egyre növekvő igényt a lehető legjobban kielégíthessük, partnerségre léptünk az észak-olasz Windex Grouppal. A Windex mind az európai, mind a világpiacokon aktív, különösen a jelenleg feltörekvő piacokon. Termékpalettánk mind a lakossági, mind a kereskedelmi és ipari felhasználásra szánt berendezéseket lefedi. Együttműködésünknek köszönhetően Magyarországon kizárólag tőlünk vásárolhatóak Windex folyadékhűtők, hőszivattyúk, fan coilok és Windex hőleadók.

A vállalat húsz éves szakmai tapasztalattal, valamint több, mint negyven éve szakosodott menedzsmenttel rendelkezik a légkondicionáló szektorban, aminek hála legnagyobb erősségünk a nagyfokú alkalmazkodás az egyedi igényekhez. Az általunk forgalmazott berendezések jellemzője a megbízható, precíz és hatékony működés. Termékeinket nem csupán forgalmazzuk, hanem számíthat ránk az értékesítést követően is; szervizzel, javítással, karbantartással és az alkatrészek beszerzésével kapcsolatban is állunk rendelkezésére.

Folyadékhűtős hűtési rendszereink kiválóan alkalmasak mind hűtési, mind fűtési feladatok megoldására. A leggyakrabban közintézmények, irodák, hotelek és panziók választják, de természetesen más típusú épületek számára is ideális lehet, mivel rendkívül széles teljesítménytartományt fednek le. Alacsony felfűtési és lehűtési idővel, gyorsan reagálnak a különböző hűtési és fűtési igényekre.

A felülethűtésekkel szembeni legnagyobb hátrányuk, hogy szükség van a folyamatos levegőmozgatásra, ami némi hanggal jár.

Lehetnek lábon álló, mennyezet alatti, magasoldalfali (mint a hagyományos split klímák), állmennyezetbe süllyesztett, kazettás vagy mennyezeti kialakításúak.
Ha felkeltettük érdeklődését, termékeinkről többet megtudhat új, PDF formátumú, kategorizált és letölthető katalógusunkból. Amennyiben árajánlatot kér tőlünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és az időpont egyeztetése után helyszíni felmérést tartunk. Ez egy elengedhetetlen lépés, mivel minden épület és minden fűtési rendszer különbözik, tehát konkrét árat csak azt követően tudunk mondani, hogy tisztában vagyunk a körülményekkel, illetve a felhasználói igényekkel. A helyszíni felmérés térítésmentes, és természetesen semmilyen kötelezettséggel sem jár.


Hasonló cikk: Folyadékhűtők a Windex képviseletében