Nagy Gergő 2019-12-15
csatorna-kamera-rothenberger

Profi és higiénikus duguláselhárítás Budapesten!

Ha otthonában vagy munkahelyén eldugult egy lefolyó, padló összefolyó vagy WC, és a házi praktikák nem használnak, ideje szakemberhez fordulni.

Vállalunk duguláselhárítást, vízvezetékszerelést, fűtésszerelést Budapesten és Pest megyében. A budapesti szolgáltatásokról általánosságban elmondható, hogy fix árasak, és egyes kerületekbe már akár egy órán belül megérkezünk. Ezek a városrészek Buda, Belváros, Zugló, Rákospalota, Angyalföld, Újpest és Szentmihály. A főváros további területeire, valamint Pest megye nagyobb településeire kétórás kiszállást vállalunk.

Budapesti szolgáltatásaink:

– kültéri és épületen belüli dugulások elhárítása

– kültéri és beltéri lefolyók, csatornarendszerek tisztítása

– gyökértelenítés, gyökérvágás

– csatornahálózatok szakszerű tisztítása magasnyomású technológiával (Woma)

– csapadékvíz-elvezető rendszerek duguláselhárítása

– kamerás csatorna vizsgálat

– hiba kutatás, szakvélemény kiállítás

– vízvezeték szerelés

– fűtésszerelés

Amikor felhív minket, fontos, hogy a lehető legrészletesebben körülírja a problémát, így pontosabb árkalkulációt tudunk mondani már előzetesen a telefonban a várható költségeket illetően. Fontos információ a számunkra, hogy hol található az ingatlan, mi van eldugulva, mióta áll fenn a dugulás, milyen csőtípust érint, van-e valami konkrét idegen tárgy, ami okozhatta a dugulást. A költségek az előzetesen megbeszélt áraktól soha nem térnek el.

Ha ellátogat a duguláselhárítás.net weboldalra, hasznos tanácsokat és házi praktikákat is olvashat arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet megelőzni a dugulásokat, illetve hogyan vegye fel hatékonyan a harcot kisebb dugulásokkal.

Gondolta volna például, hogy a kóla is remek lefolyótisztító?

A hagyományos ecet és szódabikarbóna mellett ezt is érdemes kipróbálni. Makacs dugulások esetén kell profihoz fordulni.

Szakembereink a munkát mindig falbontás nélkül megoldják. Nagyon ritka esetben fordul csak elő, hogy a WC csészét meg kell bontani. Munkavégzésünk igényes, precíz és higiénikus. Sosem hagyunk magunk után koszt, sem rendetlenséget. Forduljon hozzánk bizalommal akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!