Nagy Gergő 2018-07-17

Pályakezdő vagy vagy munkahelyet váltanál? Monster segít Neked az új munkahely megtalálásában.

A monster.hu állás és karrier tematikájú online toborzó felület összeköti az álláskereső tehetségeket a munkatársat kereső vállalkozásokkal. Ezen felül karrier tippeket, hasznos tanácsokat is kapsz Monstertől. Egy jó szakmai önéletrajz és motivációs levél kulcsfontosságú egy új munkahely megpályázásakor.

A monster.hu éppen ezért abban is segítségedre van, hogy a lehető legjobbat írd belőlük. Több olyan lényegretörő és praktikus cikket is olvashatsz, amelyből megtudhatod a sikeres szakmai önéletrajz írásának mikéntjét, ráadásul letölthető önéletrajz mintákkal is szolgálunk.

A jó CV titka, hogy cégre és pozícióra íródik, azaz az álláshirdetésben megfogalmazott elvárásokhoz van igazítva.

A releváns munkatapasztalatot bővebben, a főbb munkafeladatok, projektek felsorolásával fejtsük ki. Nem érdemes azonban valótlanságokkal „szépíteni” szakmai önéletrajzunkat, mert azzal könnyen lebukhatunk és hitelünket veszíthetjük. Gondoljunk például a nyelvtudásra, hiszen egy néhány perces beszélgetéssel azonnal kideríthető az említett tudás valódi szintje.

Ügyelj a helyesírási és nyelvtani hibákra is, mert azok sokat rontanak egy CV megítélésén. Hogy mire kell még figyelned, illetve akár pályakezdőként is hogyan írj megfelelő önéletrajzot, megtudhatod, ha ellátogatsz a monster.hu-ra!

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .