Nagy Gergő 2018-07-09

A mai világban már el sem tudjuk képzelni azt, hogy nem használjuk ki az internet adottságait. Bármi kérdés felmerül, azonnal nyúlunk a laptop, tablet vagy okostelefon után és már pötyögjük is be, ami érdekel minket. Természetesen régen nem volt ilyen.

Biztosan látjuk, hogy a mama meg a papa vásárolja az újságot, a kezében tartja, kinyitja, oldalakat lapoz és buzgóan olvassa a híreket.

Ami esetlegesen lehet hiányos, mert korlátozott a hely, ezért nem fejthetik ki a fontos online híreket.

Ezt mi már máshogy képzeljük el, mivel az internet világa óriási. Persze nem csak információszerzésre használjuk, hanem online rendelésre vagy megnézni egy filmet, ha nincs kedvünkre való a televízióban. Esetleg lemaradtunk az időjárás jelentésről, de nagyon fontos, hogy tudjuk holnap, milyen öltözetben jelenjünk meg egy fontos találkozón. Ekkor mit teszünk? Megnézzük egy internetes oldalon se perc alatt. Bizonyára sokakat érdekelnek a politikai megmozdulások, mivel többek jövőjét változtathatja meg a politikusok döntései.

Aki úgy dönt, hogy mostantól másképp vélekedik és igen is tudni akarja az aktuális online híreket, akkor látogasson el a világpanoráma.hu oldalunkra,

ahol tájékozódhat az aktuális és múltbeli politikai cselekvésekről és vízválasztó döntésekről. A kereső funkció segítségével kulcsszó vagy dátum beírásával rövid idő alatt megtalálja, amit szeretne. Itt nem szimplán az országunkról osztanak meg híreket, hanem a világ több pontjáról. Teljesen igaz és nem hamis állításokat vagy spekulációkat tudatnak olvasóikkal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .