Nagy Gergő 2019-11-26

Ha szereted a filmeket, de utálod az őket minduntalan megszakító, hosszú reklámblokkokat, akkor az nCore.live a te oldalad!

Itt a teljes filmek ingyen várnak, amiket bárhol, bármikor megnézhetsz. Mozizhatsz otthonod kényelmében, de laptopodon, vagy akár telefonodon is élvezheted a filmeket. Akár egyetlen film is komoly tárterületet foglalhat letöltve telefonodon, de sokan a számítógépükre sem szeretnek letölteni semmit, amit nem muszáj. Épp ezért jön jól az oldal egyik legnagyobb erőssége: nem kell letöltened semmit, a teljes filmek ingyen, online nézhetőek.

További jó hír, hogy semmilyen külső programot sem kell letöltened, ugyanis a böngésződ tökéletesen elegendő lesz. Az egyszerű, de hatékony kereső segítségével rákereshetsz a filmekre műfaj, illetve készítésük éve szerint is. A filmek adatlapja informatív, mégis meglehetősen könnyen  áttekinthető. Itt láthatod a film előzetesét, a fontosabb szereplőket, a történet szinopszisát és a nézők értékeléseit. Itt találod a filmek linkjeit is, amik közül a neked szimpatikusra kattintva már indul is a kiválasztott film. Amennyiben a neted épp nem mutatja alegjobb formáját, érdemes lehet a filmet megállítani egy rövid időre, még egy kicsit tölt.

Novemberben vagy decemberben ha már ünnepi hangulatban vagy, remek ötlet karácsonyi filmeket nézni. Sokak a Reszkessetek, betörők! filmeket soha sem tudják megunni, ami mára igazi ünnepi klasszikusnak számít, a Bunyó karácsonyighoz hasonlóan, amik nélkül nem Karácsony a Karácsony. Persze az újabb darabokat is megtalálod az nCore.live oldalán, mint például az Olaf karácsonyi kalandját, a Karácsonyi Krónikákat vagy a Múlt Karácsonyt.

Ha már több, mint elég karácsonyi mozit néztél, talán itt az idő egy remek akciófilmre! Olyan új, ütős akciófilmek, mint a Hobbs and Shaw, Midway vagy a Rambo legújabb része mellett a régi kedvenceket sem kell nélkülöznöd; például a Bad Boyst vagy az Orvlövészt is megtalálhatod.

Készíts egy adag popcornt, és hagyd, hogy a teljes filmek ingyen elvarázsoljanak és kikapcsoljanak, legalább néhány órára.