Nagy Gergő 2019-12-04

Profi vendéglátót keres céges vagy családi rendezvény lebonyolításához? A kimagasló catering budapesti képviselőit megtalálja a Rendezvényhelyszínek.hu weboldalon.

A catering angol kifejezés, eredeti jelentése tömegétkeztetés, utasellátás, közétkeztetés. A gyakorlatban azt a fajta vendéglátást jelenti, amikor az ételek elkészítési helye és a fogyasztás helye különbözik. Ez elsősorban rendezvényeken, konferenciákon, továbbképzéseken valósul meg. A szolgáltatóaz adott helyszínen a szervezők igényei szerint bármely módon (állófogadás, büfé, svédasztal, gálavacsora, koktél party, fignerfoodparty…) felszolgálja az általa készített ételeket, italokat.Az ízletes fogások lehetnek hazai és nemzetközi különlegességek, illetve az ügyfél igényei szerint speciális étrendnek megfelelő ételek is (pl. gluténmentes, vegán, cukormentes…)

A catering fogalmába számos vállalkozás számára nem csupán az étel-ital kiszállítása és felszolgálása tartozik, hanem akár komplett szervezési feladatokat, parti szervizt is ellát;helyszínt keres, gondoskodik a szükséges berendezésekről, dekorál,felállítja a hangosítást és fénytechnikát, műsort szervez, ültetőkártyákat, menükártyát készít stb.

A catering Budapest és az ország minden pontján keresett szolgáltatás, hiszen minőségi catering nélkül egyetlen színvonalas rendezvény sincs. Akár kislétszámú tréning egy irodaház tárgyalójában, akár többszáz fős lakodalom egy előkelő bálteremben, a profi szervezés és kivitelezés nélkülözhetetlen. A kiváló ételek mellett a korszerű szállító- és tálalóeszközök, az igényes teríték és tálalás, a gyors és összehangolt felszolgálói munka mind nagyban hozzájárulnak egy rendezvény sikeréhez, ezáltal a vendégek elégedettségéhez.

A Rendezvényhelyszínek.hu weboldalon összegyűjtöttük a budapesti catering szolgáltatók legjavát.

Az oldalon található vállalkozások évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, így nyújtva exkluzív vendéglátást és emlékezetes gasztronómiai élménytaz ügyfelek elképzelésének teljeskörű megvalósításával.