Nagy Gergő 2018-10-05

Ha gyerekzsúrra keresel emlékezetes program ötleteket, ajánljuk figyelmedbe a LogiKoffer kincskereső játékot.

Ezt az egyedi, szórakoztató és egyben gondolkodtató játékot egy bőröndbe zártuk, így könnyen szállítható. Rengeteg meglepetést, mágikus tárgyat és eszközt rejtettünk bele, amelyeket a gyerekek felhasználnak a különböző ügyességi és logikai feladatokhoz, majd ezeket megoldva végül rábukkannak a kincsre. A kincskereső játék udvaron vagy szobában is játszható, nem igényel nagy helyet, sem nagy előkészületet.

Nektek szülőknek csak pár tárgyat kell elrejteni és már kezdődhet is a fejtörés. A feladatok többségét három részre osztottuk, hogy nagyobb, akár 12 fős társaságok esetében is mindenki szerephez juthasson. A gyerekeknek egymást segítve kell összehozniuk a megoldást, az ahhoz vezető út pedig csupa izgalom és móka.

A LogiKoffer kincskereső játék többféle témában elérhető: Nemzetek Aranya (8-14 éveseknek), Dzsungel Kincse (7-12 éveseknek), vagy Kalózok Kincse (7-12 éveseknek).

A játékokhoz tartozik választható szülinapi buli kiegészítő csomag is, ami igazán teljessé teszi a szülinapi élményt, hiszen tematikus zsúrt szervezhetsz. A koffert Budapesten veheted át, de letölthető, kinyomtatható nyomkereső játékunk bárhonnan elérhető. Próbáljátok ki a LogiKoffer izgalmas és egyedi küldetéseit, a gyerekek garantáltan imádni fogják!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .