Nagy Gergő 2018-10-01

Takarítógép bérlés Budapesten és környékén!

Mindenki szeretne tiszta, pormentes, jó illatú lakást, ám hiába törölgetünk, porszívózunk, mosunk fel rendszeresen, a padlószőnyegek, bútorkárpitok tisztítása házilag nem egyszerű feladat. Ezek a felületek pedig rengeteg port és koszt vesznek magukba.

A poratkák megtelepszenek a szőnyeg szálai között, ürülékük valamint a felgyülemlett kosz a szálakat összetapasztja, ezt pedig hagyományos száraz porszívózással nem lehet orvosolni. Még a különféle habzó vagy por állagú szőnyegtisztítók használata is csak csekély eredménnyel jár.

Hatékony és gazdaságos megoldás egy ipari szőnyegtisztítógép kölcsönzése.

A takarítógép bérlés Budapest bármely kerületében elérhető a Szabó Gépkölcsönző jóvoltából. Többé nem kell szégyenkeznie a lapos, fakó szőnyeg és a foltos kanapé miatt.

A kárpittisztítógéppel fertőtlenítheti padlószőnyegeit, ülőgarnitúráit, ágymatracait, de még autókárpitjait is. A Kärcher takarítógép használata után a lakás levegője felfrissül, megtelik kellemes illattal a tisztítószer miatt. A gép külön tartályba gyűjti a koszos vizet, így nem kell attól tartania, hogy ugyanazzal a szennyezett vízzel „takarítja” a kárpitjait. A nagy teljesítményű szívófejnek hála jelentősen lerövidíthető a száradás ideje. A nagytakarítás sosem volt ennyire egyszerű!

Takarítógép bérlés Budapesten, a Szabó Gépkölcsönzőben a hét bármely napján lehetséges.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .