Nagy Gergő 2018-10-20

A legtöbben talán nem is gondolnánk, de a porallergiát könnyedén okozhatják a kárpitokban és szőnyegek belső rétegeiben megbúvó poratkák.

Ezek ürüléke kiszáradva elporlad, megköt a textilszálakon, majd innen a levegőbe jut könnyedén. A porszívózás sajnos nem nyújt hatékony megoldást, ahogyan a kézi súrolás sem, ami ráadásul nem csak fárasztó és hosszadalmas, de károsíthatja is a dörzsölt felületet.

Egy kiváló, nagyteljesítményű Kärcher takarítógép megoldást jelent.

Megvásárlása viszont igen magas terheket róna egy átlagos háztartás számára, ráadásul még a legpedánsabb otthonokban sincs naponta nagytakarítás.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest teljes területén viszont a hét bármelyik napján elérhető.

A bérlést barátságos, fix bérleti díjak jellemzik, ingyenes házhozszállítással, ráadásul a kauciót is elengedjük. A kárpittisztítógép tisztítószeres, meleg vizet fecskendez a megtisztítandó felületre, majd a szennyeződéssel együtt felszívja azt, ezzel gyorsítva a száradást is.

A gép nem csak tisztít, de fertőtlenít is, továbbá nyomában kellemes, friss illat marad. Látványos eredményekkel használhatja nem csak szőnyegein, de bármelyik kárpitozott bútorán, ágybetétjein vagy ágymatracain is. Sőt, autója kárpitjait is ragyogóvá teheti a kárpittisztítóval. Ne feledje, ha kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten, akkor Budapesti Gépkölcsönző!

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .