Nagy Gergő 2020-05-01

A Magyarországon történőtartózkodás, bevándorlás vagy letelepedés különböző engedélyeket igényel az Európai Unión kívüli országok állampolgáraitól. Ezek megszerzése alapvetően nem túl egyszerű, gyors vagy könnyű folyamat azok számára, akik nem jártasak Magyarország jogrendszerében, illetve bevándorlási ügyekben.

Épp ezért mindenképpen érdemes egy erre szakosodott céget megbízni. Több, mint tíz évnyi tapasztalat és több, mint félezer elégedett ügyfél után bátran kijelenthetem, hogy amennyiben cégünkhöz fordul, a lehető legjobb helyre jön.

A tartózkodási engedély megszerzését garantálni tudjuk. Mindenképpen meg kell azonban jegyezni, hogy ideiglenes tartózkodási engedélyt kizárólag új-zélandi, tajvani, hongkongi, japán, dél-koreai, chilei, valamint ausztrál ügyfeleink igényelhetnek. Az ideiglenes tartózkodási engedély többnyire csupán három hónapra szól, így a tartózkodási engedély meghosszabbítás meglehetősen gyakori feladatunk.

A tartózkodási engedély meghosszabbítás idejére sajnos alapesetben szükséges Magyarország területének elhagyása. Ez igen költséges, és meglehetősen időigényes is, épp ezért munkatársaink minden esetben arra törekednek, hogy lehetőség szerint ne kelljen elhagyni az országot. VIP szolgáltatásunknak hála Önnek nem kell az idejét vesztegetnie sem papírok kitöltésével, sem hosszú sorban állásokkal, mi ugyanis minden hasonló feladatot leveszünk a válláról.

Tartózkodási engedély meghosszabbítás mellett a magyar állampolgárság megszerzésének ügyében is forduljon hozzánk bizalommal, garantáltan a legjobb kezekben lesz az ügy!

Azonban fontos tudni, hogy az állampolgárságot egyáltalán nem adják könnyedén, sőt, magyar családtagok vagy rokonok nélkül meglehetősen nehézkes a megszerzése. Kollégáink ezért mindent elkövetnek a siker érdekében, még családfakutatást is végzünk, ugyanis az esetlegesen fellelt magyar rokonok sokat lendíthetnek az állampolgárság megszerzésének ügyén akkor is, ha azok távoliak.

Kérje Ön is ingyenes konzultációnkat, ahol tájékozódhat lehetőségeiről!