Nagy Gergő 2019-07-10
patronok

A Toner Depot már több, mint tíz éve van a piacon, és a célunk már a kezdetek óta a vásárlóink ellátása a nyomtatáshoz elengedhetetlen fogyóeszközökkel.

A gyári, vagyis eredeti tonerek és tintapatronok mellett alternatív és kompatibilis termékeket is kínálunk. A kompatibilis patronok a gyáriak replikái, eredeti alkatrészekből. Kínálatunk minden egyes darabja alaposan tesztelt, minőségi darab, ezt többek között a Bureau Veritas, SIRA Certification és SMTC tanúsítványok is bizonyítják. Az évek alatt megbízható beszállítói hálózatot alakítottunk ki, kizárólag ellenőrzött szállítókkal dolgozunk Magyarországról és külföldről egyaránt.

Fontos tudni, hogy nálunk silány minőségű, úgynevezett B minőségű (eco) termékeket nem talál, tehát ha nálunk vásárol, a nyomtatás minőségére sohasem lehet panasz. A legelterjedtebb nyomtató márkák, mint a Brother, Dell, IBM, Konica Minolta, Xerox, Hewlett-Packard (HP), Kyocera, OKI, Panasonic, Ricoh, Sharp, Toshiba, Philips, Canon, Lexmark, Samsung és Epson típusaihoz kínálunk patronokat, azonban ha a kívánt terméket mégsem találja webáruházunkban, munkatársaink beszerzik Önnek.

A nyomtatáshoz nem csupán tintapatronok és tonerek szükségesek, ezért kaphatóak nálunk kiváló minőségű fotópapírok, fóliák, papírok és öntapadós címkék is, továbbá USB kulcsokért és adathordozókért sem kell máshová mennie.

Mint mindig, a lehető legjobb ár-érték arányra törekszünk irodai kiegészítőink esetében is. Webáruházunkban állandóan változó akciókkal, továbbá hűségkedvezményekkel várjuk, igazán megéri benézni.