Nagy Gergő 2019-04-18
fehérje diéta

A hagyományos diéta egyik legnagyobb hátulütője, hogy fogyás közben a test akár az izomszövetek 40%-át is elveszítheti.

Ez nem csupán egészségtelen, de nagyon könnyen vezethet jo-jó effektushoz, ami azt jelenti, hogy a leadott kilók újra és újra visszakúsznak. George L. Blackburn harvardi professzor felfedezett egy új módszert, amivel mindez elkerülhető. Ennek a módszernek a lényege, hogy az emberi szervezet természetes állapota a ketózis, ami akkor jön létre, ha a test el van látva megfelelő mértékű fehérjével, vagyis proteinnel, emellett minimális a zsír és szénhidrát bevitele. A ketózis alatt ketonállomány jön létre a zsírszövetek felhasítása következtében.

A ketózis elérése a ketodiéta, más néven fehérje diéta által a legkönnyebb.

A fehérje diéta nem csupán a bőr alatti zsírszöveteket segít eltüntetni, de a szervek közötti zsigeri zsírszövet is csökken, továbbá alacsonyabb lesz a vér koleszterinszintje is.

A Prodietix protein diéta számos egészséges és finom, fehérjedús ételt tartalmaz, amikkel akár teljes mértékben kiválthatja eddig megszokott étrendjét. A Franciaországban, a legjobb minőségű alapanyagokból készült levesek, rántották, palacsinták, smoothie, krémek, sütemények, tészták, kenyér, kekszek, hideg és meleg italok számos fontos ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak.

Több típusú Prodietix protein diéta létezik, amiket diétás programoknak nevezünk.

A diétás programok hossza függ a nemtől, a kortól, a kitűzött és a célként kitűzött súlytól. A fehérje diéta nem jár hangulatromlással, épp ellenkezőleg: energikusnak és élettel telinek érzi magát tőle az ember. A Prodietix protein diéta mellé nem kötelező a mozgás, de nagyon hasznos: válasszon nem megterhelő, de intenzív sportot vagy mozgásformát!