Nagy Gergő 2020-07-23

Ha nem vagy jártas a pénzügyekben és az ingatlanok világában, de szívesen terveznél hosszútávra, érdemes befektetési tanácsadóhoz fordulnod.

Ha laikusként, mindenféle ismeret és tájékozódás nélkül vágsz bele egy üzletbe, nagyobbat bukhatsz, mint gondolnád!

A Four Generations Property szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanok és befektetési célú ingatlanok világában.

Mi nem értékesítünk, nem nyújtunk pénzügyi szolgáltatást, nem rángatunk bele semmilyen piramisjátékokba, csupán privát ügyfelek között közvetítünk és közreműködünk a legjobb döntés meghozatalában.

A befektetési tanácsadás során felmérjük az igényeidet és felvázoljuk a legoptimálisabb lehetőségeket a számodra. Az ingatlanpiacot folyamatosan elemezzük, így mindig újabb és újabb összefüggéseket tárunk fel. Segítünk a megfelelő befektetési célú ingatlan megtalálásában – figyelembe véve a piaci változásokat –, de ha konkrét elképzeléseid vannak, természetesen azokat is szem előtt tartjuk.

A befektetési tanácsadás után, ha sikerült döntésre jutni, mi intézzük a szerződéskötést. A befektetéshez az egyébként szükséges tőke csupán 20%-át kell egyösszegben fizetned, melyet követően azonnal 1/1-es tulajdonosa leszel az ingatlannak. A 20% után már csak a havi életjáradék fizetése marad, amely fix és nem kerül rá semmilyen extra költség.
A konstrukció hatalmas előnye, hogy a tőke akár 80%-a likvid marad. Az ingatlanok ezen felül kevésbé érzékenyek az inflációra, a gazdasági változásokra, mint az értékpapírok. A hozam akár a befektetett tőkerész ötszöröse is lehet, kockázatok nélkül.

A Four Generations Property SE teljeskörű ügyintézést vállal a hozam realizálásához – legyen az jogi, földhivatali vagy más jellegű. Sőt, az ingatlan kezelésével is megbízhatsz minket. A saját ingatlankezelő szakember kapcsolatot tart közted és a bérlők/lakók közt, intézi az ingatlant érintő mindennemű ügyeket, a kiadást, karbantartásokat, pénzügyi teljesítéseket.
Fordulj társaságunkhoz bizalommal és vegyél részt befektetési tanácsadásunkon!