Nagy Gergő 2018-11-15
kályha

Megbízható, modern kályhák a Netkazántól!

Amikor otthonunkba fűtőtestet vagy komplett fűtőrendszert választunk, először azt kell eldöntenünk, hogy mivel szeretnénk tüzelni. A kandalló jóleső melege előtt üldögélni egy jó könyvvel, ahogy a lángok játszanak és pattog a tűz, páratlan élmény.

Persze a fatüzelésnek is vannak nyilvánvaló hátrányai, hiszen a fahordástól az állandó kihamuzásig sok feladattal jár. Ennek ellenére, ha megelégelte a csillagászati összegű gázszámlákat, miközben mégsincs kellemes meleg a lakásban, egy minőségi vegyestüzelésű vagy pellet kályha optimális választás.

A vízteres kialakítású kályhákkal az egész házat kifűtheti, mert ráköthető a már meglévő radiátor rendszerekre.

A Netkazán.hu webáruházban többféle modern kályha és kandalló közül választhat, melyek kiválóan ellátják feladatukat, emellett esztétikusak is, így akár a lakás díszei is lehetnek.

Ha törekszik a környezet védelmére, válasszon pellet kályha kínálatunkból. A pellet egy különösen száraz tüzelőanyag, lehet faforgácsból vagy mezőgazdasági hulladékból. Magas hatásfokkal rendelkezik, égése sokkal egyenletesebb a normál tűzifáénál.

A kályha fala hőtároló anyagból készül, azaz fokozatosan adja le a meleget.

Kérdése van? Keresse bátran a Netkazán ügyfélszolgálatát, ahol szakértőink készséggel áll rendelkezésére, ellátja Önt tanácsokkal a megfelelő kályha kiválasztását illetően.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .