Nagy Gergő 2019-01-04
Google-Adwords

Szerezz új ügyfeleket online marketinggel, használd a Google AdWords szolgáltatást!

Az online hirdetés lehetővé teszi a kívánt típusú ügyfelek megcélzását és a nemkívántak kiszűrését. A szolgáltatás lényege, hogy a hirdetés akkor jelenik meg, ha a felhasználó kapcsolódó kulcsszóra keres. A hirdetések pay per click alapon működnek, azaz csak a felhasználói kattintások után kell fizetni. Mivel a Google-t szinte minden internetező használja, ezért jelenleg az övé a leghatékonyabb hirdetési rendszer. A hirdetéskezelés egyszerű, de korántsem laikusoknak való! Ha valaki szaktudás nélkül áll neki a kampánynak, könnyen a sokszorosát kifizetheti a hirdetésekre, mintha AdWords szakértőt bízott volna meg.

A KMÜ Marketing több mint 7 év gyakorlati tapasztalattal és nagy elméleti szaktudással rendelkezik a Google kampányok kezelésében.

Más fullservice ügynökségekkel ellentétben mi elsősorban erre specializálódtunk, ezért is lehetsz biztos az eredményekben. Mivel hivatalos Google Partnerek vagyunk, ez számodra is előnyt jelent. A velünk folytatott közös munka során lehetőséged nyílik olyan hirdetések béta tesztjeibe bekerülni, melyekhez a konkurenseid még nem férnek hozzá. Folyamatosan ellenőrizzük és elemezzük a kampányaid teljesítményét, ezáltal garantáljuk a költséghatékony működést.

A KMÜ AdWords szakértő munkatársa rendszeresen tartja veled a kapcsolatot, kiértékeli az eredményeket és közösen tervezitek meg a további stratégiát