Nagy Gergő 2019-08-25

Az üzletek, gyárak, üzemcsarnokok és környezetük tisztán tartása nem egyszerű feladat, külön szakma az ipari takarítás.

Ehhez nemcsak munkaerő, hanem megfelelő ipari takarítógép is kell, amely megkönnyíti a munkát különösen akkor, ha nagy területről van szó.

Akár kültéren, akár épületben (vagy mindkettőn) kell takarítani, az Interclean többféle ipari takarítógépet is kínál eladásra, illetve tartós bérletre is; súrológépek, padlótisztítók, nagyteljesítményű porszívók, vízszívók, seprőgépek széles választékát. Az adott tisztítási feladatra ideális seprőgép vagy padlótisztító kiválasztásában segít az Interclean. Fontos végiggondolni a vásárlás vagy bérlés előtt az alábbiakat:

  • A terület mérete: az alapterülethez képest a berendezések, bútorok, egyebek mennyi helyet foglalnak és mekkora marad, azaz mekkora a tisztítandó terület. Vannak-e szűk folyosók, ajtónyílások, ahol nem minden gép fér el.
  • Milyen jellegű és mennyiségű a szennyeződés? Ez a szűrő szempontjából lényeges kérdés, hiszen a nagyon finom port porfelhő nélkül felseperni nem egyszerű. Ha viszont nagy térfogatú vagy súlyú a szemét, akkor célszerű gépi ürítéses gépet választani.
  • Beltér vagy kültér? Az ipari takarítógép lehet akkus vagy üzemanyaggal működő, gyalogkíséretű vagy vezetőüléses kivitelezésű. A kizárólag kültéren használt seprőgépek között gyakoribbak a robbanómotoros változatok, épületben viszont az akkus gépek használata előnyösebb.

Ha a fenti kérdésekre megvan a válasz, máris van miből kiindulni. Az Interclean-nél segítünk megtalálni az Ön cége számára a legoptimálisabb ipari takarítógépet.