Nagy Gergő 2021-04-29
tápszer

A babákat a legideálisabb esetben már a születésük pillanatától anyatejjel táplálják, méghozzá szoptatás útján.

Azonban bárkivel előfordulhat, hogy ez valamilyen okból nem lehetséges, vagy nem elegendő. Ilyen esetekben a tápszer remek alternatívát jelent.
Máig sokan emlékeznek rá, hogy a korábbi évtizedek tápszerei túl cukrosak és puffasztó hatásúak voltak, azonban ma már a lehető legegészségesebb az összetételük. Minden tápanyagot tartalmaznak, amire a csecsemők szervezetének szüksége van, és a modern tápszerek összetétele a lehető legjobban hasonlít az anyatejre. Természetesen a legszigorúbb európai előírások szerint készülnek, és megfelelnek minden ellenőrzési rendszernek.

Alapvetően két fő típust különböztetnek meg. Létezik anyatej helyettesítő tápszer, ami a csecsemők tápanyagszükségletét kielégíti önmagában is, egészen a hozzátáplálás időszakáig.
A másik típus az anyatej kiegészítő tápszer. A kiegészítő táplálás bevezetésének idején használatos, illetve biztosítja a kellő folyadékbevitelt.
Ezek mellett speciális, gyógyászati célra készült tápszerek is léteznek, például hasfájós vagy allergiás csecsemők számára.
A kész, folyékony tápszerek mellett granulátum és por formában kapható termékeket is kínálunk online patikánkban.

A Gyógyline a Gyógyhír Gyógyszertár webáruháza, ahonnan otthona kényelméből szerezheti be a legjobb, minőségi tápszereket is a vény nélkül kapható gyógyszerek és egyéb, gyógyászati eszközök mellett.

Kedves vásárlóinkat állandóan változó akciókkal várjuk, sőt, törzsvásárlóink további kedvezményekben részesülhetnek.