Nagy Gergő 2020-07-25

Azzal valószínűleg senkinek sem mondunk újat, hogy a kevés, vagy rossz minőségű alvás negatív hatással van az egészségre.

Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy ha nem aludtál eleget, másnap nehezebben megy a koncentrálás, nem az igazi a memóriád, rossz a hangulatod és feszültebb, ingerlékenyebb is vagy. Emellett valószínűleg a szemed körül kialakuló sötét karikák sem lehetnek számodra ismeretlenek.
Éjjel, mély alváskor a bőröd is regenerálódik, méghozzá kétszer gyorsabban, mint nappal, azonban ennek elmaradásakor nem termelődik elegendő kollagén, ami a bőr felgyorsult öregedéséhez vezethet. Az alvászavaroknak számos oka lehet, ilyen például a túl sok stressz, a zaklatott életmód vagy a túlzásba vitt okostelefonozás.

A megoldást a Nottevit Beauty Sleep kapszulák jelentik.

A kettős hatású kapszulák egyszerre csökkentik a stresszt, illetve segítenek az alvásban. Emellett nyolc különböző, értékes bőrtápláló összetevővel táplálja bőröd belülről.
Ezen összetevők egyike a C-vitamin. Ez a vitamin abszolút nélkülözhetetlen a bőr egészségének megőrzésében. Segíti a megfelelő kollagénképződést, illetve hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A Nottevit Beauty Sleep kapszula másik fontos alkotóeleme a golgotavirág. Ez a gyógynövény ősidők óta ismeretes stresszoldó, alvást segítő hatásáról. Nyugtalanság, szorongás vagy álmatlanság megszüntetésére egyaránt használatos.
A Nottevit-ben megtalálható az esti stresszoldó, alvást segítő gyógynövény, a komló is. Az enyhe altató hatású növény különösen hatékony a komlóval, illetve a kapszulákban szintén megtalálható macskagyökérrel kombinálva.
Természetesen termékeink minden összetevője garantáltan prémium minőségű, természetes, és megfelel a szigorú GMP és HAACP gyártási szabványoknak is.
Vásárolj te is Nottevit Beauty Sleep kapszulát, hogy ne csak te, hanem bőröd is kipihenje magát reggelre! Ha egy barátodnak ajánlod termékeink, ráadásul most 20% kedvezményt kapsz következő vásárlásodkor.